Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Kaufland România susține o nouă ediție a turneelor Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitești și București, ca parte a acțiunilor din programul A.C.C.E.S.
11 Aug 2023

Kaufland România susține o nouă ediție a turneelor Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitești și București, ca parte a acțiunilor din programul A.C.C.E.S.

În calitate de sponsor principal, Kaufland România susține și anul acesta turneele Kaufland-BRD Wheelchair Tennis Open, dedicate jucătorilor de tenis în scaun rulant. Evenimentele vor avea loc la Pitești, în cadrul bazei sportive „Star Arena" din Bascov, în perioada 8-11 august, și la Centrul Național de Tenis din București, între 12-15 august.

Ca parte a acțiunilor derulate în cadrul programului Kaufland A.C.C.E.S. (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Special), prin sprijinirea turneelor de la Pitești și București, compania își reafirmă angajamentul de a susține persoanele cu dizabilități, promovând un stil de viață activ prin practicarea sporturilor și încurajând, totodată, dezvoltarea încrederii în sine. Această acțiune face parte din programul A.C.C.E.S., care își propune să faciliteze integrarea personală și profesională a cât mai multor persoane cu dizabilități și să promoveze o cultură organizațională în care diversitatea și incluziunea sunt prioritare pentru bunăstarea echipei.

„Credem foarte mult în acceptarea diversității în toate formele ei, iar pentru noi, la Kaufland, integrarea persoanelor cu dizabilități în societate, în activitățile de zi cu zi, dar și la locul de muncă reprezintă priorități pe care ni le-am asumat în sprijinul membrilor comunității noastre. Iar pentru că suntem susținători ai sportului pentru un stil de viață activ și sănătos, ne bucurăm să fim alături de sportivii paralimpici în cadrul celor două turnee de tenis. Să putem contribui la promovarea evenimentelor dedicate persoanelor cu dizabilități este încă un pas esențial spre consolidarea unei societăți tolerante, deschise și empatice.”, a declarat Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director Kaufland România & Moldova.  

Cele două competiții fac parte din circuitul internațional ITF Wheelchair pentru jucătorii de tenis în scaun rulant, atrăgând la start numeroși participanți din întreaga lume. Organizate sub egida Federației Române de Tenis și a Federației Internaționale de Tenis, ambele turnee își propun promovarea sportului de performanță în rândul persoanelor cu dizabilități.

În calitate de sponsor principal al turneelor Kaufland-BRD Wheelchair Tennis Open, retailerul își afirmă încă o dată sprijinul pentru persoanele cu dizabilități și își consolidează rolul de partener al instituțiilor statului și al asociațiilor care susțin activ incluziunea socială, promovarea sportului și încurajarea spre depășirea obstacolelor fizice.

În prezent, echipa Kaufland numără peste 450 de colegi cu dizabilități, angajați prin intermediul programului A.C.C.E.S., beneficiind de un mediu de lucru incluziv, de sprijin și de locuri de muncă adaptate nevoilor lor. Astfel, în fiecare locație Kaufland există acum cel puțin un angajat cu nevoi speciale. Mai mult, sunt deschise alte 500 de roluri dedicate în magazinele Kaufland din toate județele țării, în platformele logistice din Ploiești și Turda, precum și în sediul central din București, pentru persoanele interesate să se alăture unei echipe unite. .

Toți cei care își doresc să facă parte din echipa Kaufland sunt invitați să descopere oportunitățile disponibile, accesând cariere.kaufland.ro.

Alte știri din Business sport