Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Informare asupra reluării activității competi în rugbyul românesc - junioriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Mar 2020

Informare asupra reluării activității competi în rugbyul românesc - juniori

În sedinta de ieri, 24 martie, membrii Biroului Federal au luat cateva decizii privind modul în care se va relua sau va continua activitatea competițională la nivel de copii si juniori.

Astfel prin Hotararea Colegiului Director din data 10 martie 2020 s-a decis amanarea tuturor competitiilor de copii si juniori pana la data reluarii cursurilor scolare, care era prevazuta pentru data de 22 martie 2020.

Fata de situatia existenta la momentul respectiv, intre timp a fost declarata starea de urgenta, astfel ca acest termen nu mai poate fi de actualitate. In acest sens Biroul Federal al Federatiei Romane de Rugby a decis ca toae competitiile de copii si juniori sa fie reluate dupa incetarea starii de urgenta, urmand ca partidele sa fie programate si in functie de programa scolara care va fi adoptata, astfel ca toate cluburile si sportivii implicati sa poata lua parte in conditii optime atat la procesul educational, cat si la cel sportiv.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby