Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
În baza colaborării dintre LPF și Sport Consultancy D&D, s-a stabilit dezvoltarea aplicației oficiale Fantasy
06 Iul 2022

În baza colaborării dintre LPF și Sport Consultancy D&D, s-a stabilit dezvoltarea aplicației oficiale Fantasy

Fantasy este un joc în care participanții creează echipe virtuale compuse din fotbaliștii reali ai unei ligi. Performanța acestor jucători în meciurile propriu-zise este transformată în puncte pe baza unui sistem de punctare prestabilit. Beneficiul principal al acestui tip de aplicație este creșterea interesului user-ului pentru o gamă mai largă de jucători și echipe, comparativ cu suporterii obișnuiți de fotbal, deoarece se asociază și o investiție emoțională rezultatelor meciurilor de fotbal.

Acest proiect își propune să-i atragă, mai aproape de jucători și cluburi, atât pe actualii urmăritori ai SUPERLIGII, cât și pe alți tineri pasionați, în egală măsură, de sport și gaming. Este un model de succes aplicat la nivel international, introdus publicului din România prin acest proiect. 

Ca beneficii directe, cluburile se vor bucura de expunerea branding-ului și al sponsorului principal în cadrul diverselor pagini ale aplicației. De asemenea, cluburilor le revine o parte din profitul obținut în urma monetizării aplicației. Pe viitor, există potențialul integrării elementelor de merchandise ale cluburilor pe paginile dedicate acestora sub forma de link-uri către site-urile oficiale.  

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Business sport