Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tir cu arcul
Grand Prix European în GhenceaAFP / Mediafax Foto
17 Mai 2017

Grand Prix European în Ghencea

În perioada 16-21 mai, Complexul Sportiv Ghencea găzduiește etapa a doua a Grand Prix-ului European de tir cu arcul. Programul competiției a început, în mod oficial, marți, 16 mai, când sunt programate mai multe ședințe de antrenament.

În data de 17 mai au loc antrenamentele oficiale, inspecția și verificarea armelor de concurs, dar și festivitatea de deschidere a competiției, programată cu începere de la ora 18.00.

Arcașii se vor prezenta în fața țintelor joi, 18 mai. În sesiunea matinală au loc calificările, după care se intră pe tablourile principale.

Duminică 21 mai, ultima zi de competiție, este rezervată finalelor la toate probele, individual și pe echipe, incluse în program (recourve, compound, feminin și masculin).

CSA Steaua București colaborează la organizarea acestui eveniment cu forul european de specialitate și cu Federația Română de Tir cu Arcul.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Tir cu arcul