Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Ciclism
Gomez Bernal, a doua etapă consecutivă câștigată la Turul SibiuluiOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
08 Iul 2017

Gomez Bernal, a doua etapă consecutivă câștigată la Turul Sibiului

Cea de-a patra etapă a Turului Ciclist al Sibiului, pe traseul Sibiu-Păltiniș, de 212 kilometri, i-a revenit cățărătorului columbian Gomez Bernal, care câștigase și runda trecută, cu finiș la Bâlea Lac. 

Sud-americanul a pedalat peste 6 ore și l-a învins pe același loc secund ca și ieri, Colin Stussi. Podiumul s-a completat cu moldoveanul Cristian Răileanu. Tricoul galben este deținut de Bernal, care are un avans substanțial, un minut și 40 de secunde, comparativ cu Colin Stussi. Roth Akros, echipa la care este legitimat liderul, conduce, în timp ce formația națională a României este pe ultimul loc, 18. Echipa continentală Tușnad Drag Cycling Team a abandonat. 

Morritz Fubnegger are tricoul verde pentru cel mai bun cățărător, în timp ce tricoul alb pentru sprinteri este în posesia lui Nicolas German. 

Eduard Grosu, urmat de Daniel Crista și de Emil Dima, compun podiumul pentru competiția rutierilor români. În ierarhia U23, cel mai bine clasat este tot Gomez Bernal.

Turul Ciclist al Sibiului se încheie mâine, când caravana va străbate 148 de kilometri între Sibiu-Mediaș-Sibiu. 

Alte știri din Ciclism