Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Flanco anunță începutul unui parteneriat cu Federația Română de Scrimă
08 Apr 2021

Flanco anunță începutul unui parteneriat cu Federația Română de Scrimă

Flanco Retail – cel mai eficient retailer electro IT – anunță începutul unui parteneriat cu Federația Română de Scrimă. În cadrul acestui parteneriat, retailerul va derula mai multe activități de promovare în magazinele sale și în sălile de antrenament ale FRS.

Primul pas făcut de Flanco în cadrul acestei colaborări este premierea sportivilor care s-au întors cu medalii de la Campionatele Mondiale de Scrimă Juniori și Cadeți din Cairo. Parteneriatul dintre Flanco și Federația Română de Scrimă se bazează pe principii și valori comune, cum ar fi excelența, perseverența și onestitatea. Scopul Flanco este de a promova, dar și de a susține sportivii români de performanță prin intermediul unei serii de proiecte, care se va întinde pe mai mulți ani.

„Valorile comune pe care le împărtășim cu Federația Română de Scrimă și cu performanța ne-au determinat să punem bazele unui parteneriat care să ajute la promovarea sportivilor români de performanță care reprezintă România cu succes la nivel mondial”, declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. „Așa cum sportul are ca principiu de bază colegialitatea și munca în echipă, sperăm că tot pe aceste principii se va baza și această colaborare”, adaugă Dragoș.

Flanco a început această campanie prin premierea delegației României, pentru rezultatele obținute la proba de sabie de la Campionatul Mondial de Scrimă din Cairo. Aceste rezultate se numără printre cele mai importante din ultimii ani, în opinia FRS:

  • Medalia de aur și titlul de Campion Mondial la Cadeți pentru Marco Șovar;

  • Locul 3 și medalia de bronz la Juniori pentru echipa sabie feminin, compusă din Ilinca Pantiș, Maria Matei, Felicia Iacob și Mihaela Chițu.

„Când am premiat cei cinci sportivi, am demarat un parteneriat care, sperăm, va încuraja tot mai mulți tineri să se alăture acestui sport nobil și să continue să atingă performanțe extraordinare”, declară Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco. „Chiar dacă situația curentă ne împiedică să fim în săli și să-i aplaudăm, putem să le arătăm că suntem alături de ei și altfel și să-i sprijinim în activitatea lor”, adaugă Ovidiu.

„Una dintre prioritățile permanente ale Federației Române de Scrimă o reprezintă pregătirea și formarea viitorilor campioni, respectiv a tinerilor sportivi, care să fie capabili să asigure schimbul de generații la nivelul echipelor olimpice de seniori. Medaliile câștigate la Campionatele Mondiale de Scrimă de la Cairo ne fac să privim cu încredere la viitor. Eforturile depuse în ultimii ani au început să dea rezultate și ne bucurăm să putem avea alături de noi o companie de succes așa cum este Flanco. Având în comun dorința ca România să fie cât mai bine reprezentată la competițiile de nivel mondial, suntem siguri că, alături de Flanco, vom putea susține sportivii să atingă performanțele pe care ni le dorim cu toții.” – Marius Florea, Președinte F.R. Scrimă.

 

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 160 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro sau paginile de Facebook şi de Linkedin

Alte știri din Business sport