Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
Finală între coechipieri în Liga Națională de SnookerRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Oct 2016

Finală între coechipieri în Liga Națională de Snooker

La Centrul Național de Snooker din București a avut loc etapa a opta a Ligii Naționale de Snooker, competiție organizată sub egida Federației Române de Snooker.

În finala acestei runde, Andrei Orzan l-a învins pe Mihai Vladu cu scorul de 6-3 la frame-uri. În ultimul act, Vladu a făcut un break de 58 de puncte, în timp ce învingătorul s-a remarcat cu două break-uri, de 56, respectiv 49. Cei doi sunt legitimați la CS Olimpia București, club care domină din punct de vedere valoric snookerul românesc. În semifinale, Vladu îl eliminase cu scorul de 5-1 pe un alt sportiv al celor de la Olimpia, Mihai Bontea, cu break în fiecare frame.

Cel mai mare break al etapei s-a consemnat în dreptul lui Andrei Orzan, în sferturile de finală, când acesta a realizat 87 de puncte în fața lui Mario Amza.

În clasamentul general, Andrei Orzan conduce cu 2240 de puncte, secondat de Mihai Vladu cu 1800 de puncte. Podiumul se completează cu Mihai Bontea, care a acumulat 1290 de puncte.

Din competiție mai sunt încă două etape.

Alte știri din Biliard / Snooker