Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Federația Română de Freestyle Kickboxing participă cu 40 de sportivi la Campionatul Mondial de arte marțiale unificateMarius Dumbraveanu / Mediafax Foto
30 Oct 2014

Federația Română de Freestyle Kickboxing participă cu 40 de sportivi la Campionatul Mondial de arte marțiale unificate

România participă cu un lot de circa 40 de sportivi la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Unificate ce se desfășoară în Toscana (Italia), în perioada 28 octombrie - 2 noiembrie, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Din lotul este condus de Adrian Dejanu, președintele Federației Române de Freestyle Kickboxing (FRFK), nu lipsesc sportivi care s-au remarcat la competițiile anterioare, medaliați mondiali precum Maria Ivanof, Alex Fărâmiță sau Julia Popa. Au făcut deplasarea și antrenorii Ștefan Zekany, Cristian Michiduță, Iulian Strugariu, Mihai Constantin și arbitrul Carmelo Ionescu.

Sub denumirea Unified World Championship, evenimentul de la Carrara reunește numeroase federații: WKA, WTKA, ICO, WCSA, IAKSA, WKL etc. Sunt înscriși la această competiție peste 10.000 de sportivi din 150 de țări de pe cinci continente.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Arte marțiale