Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
FRNPM organizează un concurs pentru alegerea unei noi mascotefrnpm.ro
28 Ian 2015

FRNPM organizează un concurs pentru alegerea unei noi mascote

Din dorința de a avea o mascotă veselă, atrăgătoare, care să anime fiecare eveniment din calendarul competițional al anului 2015, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern lansează o provocare în rândul iubitorilor sporturilor de apă: un concurs de idei în urma căruia se va alege cea mai originală mascotă. 

Mascota trebuie să spună totul despre cei care iubesc înotul, săriturile în apă și celelalte domenii din natație, urmând să apară la toate evenimentele din calendarul competițional pe care le organizează FRNPM, dar și pe materialele de promovare a acțiunilor federației.

Propunerile se trimit sub forma unor desene/schițe realizate de mână, care să ofere imaginea mascotei din față, lateral, spate, plan detaliu, plan general sau orice altă încadrare: cu cât mai multe detalii, cu atât mai bine.

Propunerile se depun în plic închis la sediul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (București, Str. Maior Coravu, Nr. 34-36, Sector 2) sau prin poșta electronică (contact@frnpm.ro) cu titlul „Mascota FRNPM”.

Pe lângă mândria de a fi autorul mascotei care va apărea la toate evenimentele din calendarul competițional pe care FRNPM le va organiza în 2015, câștigătorul va primi 150 de euro și un set de echipament sportiv. Campania se deruleazâ până pe data de 1 martie a.c.

 

sursa: frnpm.ro

Alte știri din Business sport