Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
FRAS și Betano anunță prelungirea parteneriatului pentru încă trei ani
22 Ian 2024

FRAS și Betano anunță prelungirea parteneriatului pentru încă trei ani

BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online,  parte a Kaizen Gaming, și Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) extind parteneriatul pentru Campionatul Național de Raliuri pentru următorii trei ani. Cea mai importantă competiție de motorsport din România va purta până în anul 2026 numele de Campionatul Național de Raliuri Betano (CNRB).

Încă din anul 2020, colaborarea cu FRAS a reprezentat primul pas al Betano către susținerea sporturilor cu motor. Inițiativa este aliniată cu strategia companiei, ce vizează promovarea sportului si a sportivilor de performanță în toate țările în care activează.

„Dincolo de pasiunea pentru motorsport, colaborarea noastră cu Federația Română de Automobilism Sportiv reprezintă o manifestare a angajamentului nostru pe termen lung față de dezvoltarea acestui sport în România. Suntem mândri să continuăm această frumoasă călătorie alături de ei și suntem dedicați în a aduce valoare reală în acest parteneriat pe parcursul următorilor 3 ani și dincolo de aceasta”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano Romania.

„Parteneriatul nostru cu Betano este o dovadă a viziunii noastre comune pentru creșterea și promovarea automobilismului sportiv în România. Începând cu 2020, am construit împreună baze solide pentru viitor și suntem entuziasmați să continuăm această colaborare. Acest parteneriat ne oferă oportunități noi și importante pentru dezvoltarea sportului nostru și suntem hotărâți să realizăm împreună lucruri mărețe”, a declarat și Norris Măgeanu, președinte al Federației Române de Automobilism Sportiv.

Ediția din 2024 a Campionatului Național de Raliuri Betano se va desfășura în nouă etape, în perioada 27 aprilie – 27 octombrie, după cum urmează:

  • Raliul Harghitei – 27-28 aprilie
  • Raliul Argeșului – 11-12 mai
  • Raliul Maramureșului – 31 mai-1 iunie
  • Raliul Clujului – 22-23 iunie
  • Raliul Sibiului – 13-14 iulie
  • Raliul Moldovei – 3-4 august
  • Raliul Iașului – 31 august-1 septembrie
  • Raliul Brașovului – 21-22 septembrie
  • Raliul Vâlcii – 26-27 octombrie

În sprijinul ediției de anul acesta și a experienței desăvârșite a sporturilor cu motor, Betano va oferi promoterului fiecărei etape de concurs câte un bonus valoric.

Parteneriatul cu FRAS pentru Campionatul Național de Raliuri Betano face parte din portofoliul extins al sponsorizărilor sportive pe care Betano le desfășoară atât în România, cât și în Grecia, Cipru, Germania si Portugalia, dar și la nivel regional, prin sponsorizarea unor competiții globale de renume.

Alte știri din Business sport