Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
FC Steaua a ajuns la un acord cu CSA pentru folosirea mărciiAlexandru Dobre / Mediafax Foto
15 Ian 2015

FC Steaua a ajuns la un acord cu CSA pentru folosirea mărcii

FC Steaua şi Ministerul Apărării Naţionale au ajuns la un acord privind dreptul de folosinţă al siglei şi culorilor roşu-albastre pe care clubul de fotbal îl pierduse în Justiţie.

În urma înţelegerii, care a avut loc joi după-amiaza, cele două părţi au remis opiniei publice un comunicat comun de presă.

”În urma întâlnirii dintre cele două părţi, desfăşurată joi, 15 ianuarie 2015, la sediul clubului militar, cu privire la soluţionarea aspectelor legate de punerea în aplicare a deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), au rezultat următoarele concluzii:

Folosirea stadionului Ghencea de către echipa de fotbal se va realiza pe temeiul aceloraşi coordonate legale care au stat la baza acordurilor şi contractelor anterioare;

Până la publicarea motivării deciziei ÎCCJ  şi finalizarea procedurilor de evaluare a mărcii de către un evaluator autorizat, utilizarea mărcii se va face pe baza unui acord încheiat între părţi, în condiţiile legii.

Întâlnirea s-a desfăşurat într-un spirit de cooperare deschisă, ambele părţi exprimîndu-şi preocuparea pentru identificarea celor mai bune soluţii de continuare a colaborării în condiţii de deplină legalitate, transparenţă, respect reciproc şi în sprijinul asigurării unui cadru coerent de desfăşurare a activităţii sportive de înaltă performanţă".

De asemenea, reprezentanţii celor două entităţi au convenit ca informarea publicului cu privire la rezultatele acestei întîlniri să se realizeze prin intermediul prezentului comunicat comun de presă”

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Business sport