Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
FC Petrolul Ploiești a lansat propria aplicație mobilăSportPictures.eu
04 Nov 2014

FC Petrolul Ploiești a lansat propria aplicație mobilă

FC Petrolul Ploiești a lansat propria aplicație mobilă pentru o comunicare modernă și eficientă cu suporterii săi, anunță site-ul clubului.

Aplicația oferă informații actualizate permanent despre lotul și activitatea echipei, despre programul competițional, rezultatele înregistrate în toate competițiile la care Petrolul ia parte, cu fotografii și clipuri video, precum și clasamentul Ligii 1. Direct din aplicație vor putea fi cumpărate bilete la următoarele partide, dar și produse din magazinul online ce va fi lansat în curând. Aplicația oferă acces și la FCP TV sau la articolele din presa sportivă.

Serviciul de notificări va atenționa suporterii cu privire la ceea ce este nou și va reaminti utilizatorilor datele și orele de desfășurare ale partidelor susținute de Petrolul, mobilizând fanii la stadionul 'Ilie Oană' sau în fața televizoarelor.

Aplicația este disponibilă pentru descărcare gratuită în AppStore și Google Play, fiind destinată posesorilor de telefoane și tablete cu sisteme de operare iOS și Android.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Business sport