Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Evoluția românilor în Europa LeagueAdrian Piclisan / Mediafax Foto
17 Mar 2017

Evoluția românilor în Europa League

Anderlecht Bruxelles s-a calificat în sferturile de finală ale Europa League, după victoria pe teren propriu, 1-0 cu Apoel Nicosia, în manșa retur. Belgienii învinseseră cu același scor, 1-0, și în primul meci, disputat în Insula Afroditei. Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu au fost titulari în linia mediană a lui Anderlecht, ambii fiind înlocuiți în repriza secundă.

Echipa rusă FK Rostov a pierdut în deplasare pe terenul celor de la Manchester United, cu 1-0, fiind astfel eliminată, după ce, în tur, acasă, remizase 1-1. Andrei Prepeliță a fost mijlocaș central la ruși, înlocuit în partea secundă a meciului.

AS Roma s-a impus doar cu 2-1 în fața francezilor de la Lyon, fiind eliminată cu scorul general de 5-4. Bogdan Lobonț nu a fost inclus în lot și, la pachet cu un alt veteran al capitolinilor, Francesco Totti, își poate încheia astfel cariera internațională.

Alte știri din Stranieri