Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
European Masters, cel mai important eveniment de snooker din RomâniaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Sep 2016

European Masters, cel mai important eveniment de snooker din România

Circul Globus din Bucureşti va găzdui în perioada 3-9 octombrie cel mai important eveniment de snooker din România. Legende mondiale ale snookerului şi-au anunțat prezența la Bucureşti: Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Stuart Bingham, Judd Trump, John Higgins, Neil Robertson îşi vor încrucişa tacurile pentru trofeul primei ediții a European Masters.

Cele mai importante nume din circul mondial de snooker vor fi prezente la Bucureşti pentru prima ediție a European Masters, cel mai mare eveniment sportiv al anului. Competiția se va bucura de participarea a 32 de jucători, etapa calificărilor urmând să se dispute în septembrie în Preston, Marea Britanie. Premiile puse la bătaie sunt în valoare de 350.000 euro.

Stuart Bingham: „Îmi place foarte mult atmosfera din București, e un oraş fantastic. Și locul de desfășurare Circul Globus este genial, perfect pentru snooker”.

Stuart Bingham, campionul mondial în 2015 este determinat să obțină calificarea la European Masters şi să revină la Bucureşti după ce a jucat aici şi anul trecut în cadrul Snooker Titans Trophy, meciul demonstrativ disputat cu Ronnie O’Sullivan. Bingham a fost uimit atunci de pasiunea fanilor de snooker din România.

“A fost absolut fantastic, unul dintre cele mai bune locuri în care am fost pentru un meci demonstrativ. Am fost uimit de cât de entuziaşti sunt fanii de snooker. Am avut meciuri demonstrative două seri la rând și în ambele am avut 2.000 de oameni acolo, ceea ce arată că există un mare apetit pentru snooker în România.”

Mark Selby, Ronnie O’Sullivan, Stuart Bingham, alături de alți jucători de renume din circuit îşi vor delecta fanii în cadrul unui maraton spectaculos de meciuri desfăşurate în perioada 3-9 octombrie. Partidele se vor desfăşura în cursul săptămânii, 3-7 octombrie, cu începere de la ora 10:00, meciul zilei fiind programat la ora 19:30. Semifinalele se vor fi disputate sâmbătă, 8 octombrie, cu începere de la ora 13:00. Marea finala se va juca duminică, 9 octombrie în cadrul a două sesiuni, programate de la ora 13:00, respectiv de la ora 19:00.

Biletele şi abonamentele European Masters sunt disponibile pe www.eventim.ro şi în rețeaua de magazine partenere Eventim la prețuri începând de la 55 de lei.

Alte știri din Biliard / Snooker