Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
EuroCup Women: Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se oprește în sferturile de finalăMircea Roșca / SportPictures.eu
19 Mar 2021

EuroCup Women: Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se oprește în sferturile de finală

În prima partidă a sferturilor de finală disputate în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, ACS Sepsi SIC a pierdut în fața mult mai titratei formații italiene Reyer Venezia. Elevele lui Zoran Mikes au fost învinse cu scorul de 78:64 (19:14, 12:14, 20:16, 27:20) și pun punct participării europene din acest sezon, începută în preliminariile EuroLeague Women. Este cea mai bună performanță europeană din istoria clubului covăsnean, care domină competiția internă și face permanent eforturi să reprezinte la cel mai înalt nivel România în competițiile continentale.

În cealaltă partidă din faza sferturilor de finală programată în bula epidemiologică de la Sfântu Gheorghe se vor întâlni vineri seară BCF Elfic Fribourg Basket (Elveția) și Carolo Basket (Franța), învingătoarea urmând să avanseze în turneul Final Four. Alături de Reyer Venezia, în turneul Final Four al competiției s-au mai calificat unguroaicele de la KSC Szekszard și spanioloaicele de la Valencia Basket Club SAD.

Alte știri din Baschet