Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Etapă nereușită pentru românii din BelgiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Mar 2017

Etapă nereușită pentru românii din Belgia

Penultima etapă a sezonului regulat din campionatul belgian de fotbal, a 29-a, a programat, conform regulamentului, meciuri la aceeași oră. Genk a câștigat contra campioanei en-titre FC Brugge, cu 2-1. Dorin Rotariu a fost introdus pe teren în minutul 83 în locul veteranului Simons, căpitanul celor de la Brugge.

Principala contracandidată a campioanei en-titre, Anderlecht Bruxelles, a pierdut în deplasare pe terenul lui Mechelen cu 3-2. Alexandru Chipciu a fost titularizat la Anderlecht, fiind înlocuit în minutul 54, în timp ce Nicolae Stanciu a fost rezervă neutilizată.

Royal Excel Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic, a învins pe teren propriu cu 1-0 pe Standard Liege. La gazde nu a fost convocat Cristian Manea, în timp ce Răzvan Marin a fost integralist la Standard Liege.

Pe primele locuri în clasament se află FC Brugge și Anderlecht, la egalitate de puncte, 58. Standard Liege va juca în play-off-ul de Europa League. Mouscron este pe ultimul loc, cu 21 de puncte și are nevoie de victorie în runda viitoare, pentru a evita retrogradarea.

Alte știri din Stranieri