Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Erste Liga: Egalitate după primele patru partideSorin Pană / SportPictures.eu
04 Apr 2021

Erste Liga: Egalitate după primele patru partide

CSM Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc merg cap la cap în finala Erste Liga. După patru partide scorul este egal, 2-2, fiecare dintre combatante reușind câte o victorie în deplasare.

Începută pe patinoarul Olimpic din orașul de sub Tâmpa, finala a debutat marți sub bune auspicii pentru ciucani care s-au impus cu un categoric 3-0, „lupii” fiind nevoiți a doua zi să revină de la 1-2 în cea de-a doua partidă pentru a câștiga la limită și a echilibra balanța la general.

Duelul s-a mutat la finele acestei săptămâni pe patinoarul „Vakar Lajos” cu o nouă victorie fără gol primit pentru ciucani și cu trei goluri primite de brașoveni în decurs de 4 minute în ultima treime a partidei.

În această seară „lupii” s-au agățat cu dinții și au obținut o victorie în repriza de prelungiri după ce au revenit de la 0-3 și au egalat la 4. Huba Bors a fost eroul brașovenilor, înscriind golul victoriei din pasa lui Pavlo Borisenko.

Finala, care se dispută tot după sistemul „cel mai bun din 7 partide”, va continua marți, 6 aprilie la Brașov cu meciul 5, iar joi, 8 aprilie cele două echipe vor a reveni la Miercurea Ciuc.

 

Iată programul și rezultatele înregistrate:

Marți, 30 martie

CSM Corona Brașov - Sport Club Miercurea Ciuc  0-3 (0-1, 0-1, 0-1)

Miercuri, 31 martie

CSM Corona Brașov - Sport Club Miercurea Ciuc 3-2 (1-2, 2-0, 0-0)

Sâmbătă, 3 aprilie

Sport Club Miercurea Ciuc - CSM Corona Brașov  5-0 (2-0, 0-0, 3-0)

Duminică, 4 aprilie

Sport Club Miercurea Ciuc - CSM Corona Brașov  4-5 (3-2, 1-1, 0-1, 0-1)

Marți, 6 aprilie

CSM Corona Brașov - Sport Club Miercurea Ciuc

Joi, 8 aprilie

Sport Club Miercurea Ciuc - CSM Corona Brașov

Sâmbătă, 10 aprilie

CSM Corona Brașov - Sport Club Miercurea Ciuc

Alte știri din Hochei