Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Elena Zaharia, campioană europeană de juniori la simpluHepta / Mediafax Foto
24 Iul 2018

Elena Zaharia, campioană europeană de juniori la simplu

Elena Zaharia a devenit campioană europeană în proba de simplu la fete juniori II în cadrul Campionatele Europene de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori. Ea a câștigat finala în fața rusoaicei Elizabet Abraamian, campioana en titre.

Elena reușise să o învingă pe Elizabet Abraamian și cu cinci zile în urmă în proba de echipe, când victoria ei a răsturnat meciul în favoarea României. „Am început foarte pozitivă deoarece știam că am bătut prima dată, știam că pot să o bat și a doua oară, chiar dacă ea m-a bătut de mai multe ori. La echipe a fost prima dată când am bătut-o și acum la simplu mi-a fost greu să cred mai ales când am văzut că e deja 2-0 la seturi pentru ea… Dar am crezut în mine și am putut să revin.” a spus Elena Zaharia la finalul de meciului. „Nu pot descrie în cuvinte cum mă simt. Sunt foarte fericită că am reușit să câștig această medalie de aur acasă, în România. Nu am cuvinte să descriu cum mă simt.”

Cristian Pletea (România) și  Irvin Bertrand (Franța) s-au oprit în semifinalele probei de dublu a băieților juniori I, ceea ce în tenisul de masă echivalează cu obținerea medaliei de bronz alături de perechea ce a pierdut cea de a doua semifinală: Rareș Șipoș și Dragoș Oprea. Cristian Pletea și Irvin Bertrand au pierdut în fața perechii din Azerbaidjan: Xinyu Yang și Khinghang Yu cu scorul de 0-3. Iar Rareș Șipoș și Dragos Oprea au pierdut în fața rușilor Lev Katsman și Maksim Grebnev.

Tania Plăian, cea care a făcut pereche cu rusoaica Ekaterina Zironova a pierdut și ea semifinala la dublu, categoria fete juniori I, în fața fetelor din Azerbaidjan Jing Ning și Xingtai Chen cu scorul de 0-3.

 

sursa: frtmromania.ro

Alte știri din Juniori