Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Șah
Echipele românești, debut cu dreptul la Olimpiada de la BakuOctav Ganea / Mediafax Foto
03 Sep 2016

Echipele românești, debut cu dreptul la Olimpiada de la Baku

Echipele de șah ale României au debutat cu dreptul la Olimpiada de șah care se desfășoară la Baku, în Azerbaidjan. Echipa noastră open a învins Malta cu 4-0, în timp ce la feminin am depășit selecționata Republicii Dominicane cu același scor, 4-0.

La feminin componența formației României a fost următoarea: Irina Bulmaga, Cristina-Adela Foișor, Elena-Luminița Cosma și Angela Dragomirescu (căpitan: Ciprian Nanu). Fiecare din jucătoarele din România au adus câte un punct echipei.

La Open, echipa României a fost formată din: Constantin Lupulescu, Mircea-Emilian Pârligras, Mihail Marin și Bogdan-Daniel Deac (căpitan: Cătălin Ardelean). Toți cei patru jucători români au obținut victoria.

Azi, România va juca împotriva Egiptului, la feminin, și a Africii de Sud, la open. În total vor fi 11 runde disputate în sistem elvețian la Olimpiada găzduită de capitala azeră.

Alte știri din Șah