Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
EURO 2023: România învinge campioana olimpică, Franța cu 3-1
04 Sep 2023

EURO 2023: România învinge campioana olimpică, Franța cu 3-1

Băieții noștri scriu istorie la Campionatul European. În grupa de la Tel Aviv, echipa antrenată de Sergiu Stancu a reușit a treia victorie consecutivă învingând într-o manieră categorică Franța, nimeni alta decât campioana olimpică, echipa care avea maximum de puncte după trei partide.

Băieții noștri au făcut meciul anului! Au jucat ca o echipă, s-au bătut pentru orice minge și au câștigat! Nu s-au speriat că în fața lor stăteau Ngapet, Tillie, Louati, Toniutti și celelalte vedete ale formației antrenate de Andrea Giani. Au câștigat primul set, 25-23, și deși l-au cedat clar pe cel de-al doilea, 16-25, au luat-o de la capăt.

Au profitat de fiecare greșeală a adversarilor și au închis meciul în 4 seturi, după 25-18, 25-21. Au punctat pentru România: Adrian Aciobăniței 20, Alexandru Rață 12, Robert Călin 11, Marian Bala 7, Bela Bartha 5, Claudiu Dumitru 3, Sergio Diaconescu 1.

Victorie de trei seturi și acum suntem singuri de calificarea în optimi. Așteptăm să vedem de pe ce loc. Cu ajutorul rezultatelor putem termina pe 2, dar cel mai probabil pe 3.

 

sursa: frvolei.eu

Alte știri din Volei