Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European League: Victorie în Franța și brăilencele câștigă grupa BSorin Pana / SportPictures.eu
17 Feb 2024

EHF European League: Victorie în Franța și brăilencele câștigă grupa B

În Gymnase de la Fontaine Blanche din Chambray-lès-Tours, HC Dunărea Brăila a condus ostilitățile în partida cu Chambray Touraine Handball și a câștigat la pas ultimul joc din cadrul grupei B a EHF European League.

Elevele danezului Jan Leslie Lund s-au impus cu 24:19 (14:10) și și-au asigurat prima poziție în clasament, victoria datorându-se în mare măsură și portăriței Trusova, care a avut un procentaj impresionant, de 50%, cu 19 parade reușite la cele 38 de aruncări ale gazdelor.

Golurile brăilencelor în partida de astăzi au fost marcate de Gomes da Rocha – 5, Jezic, Mireya Gonzalez – câte 4, Schmelzer, Liscevic – câte 2, Zivkovic, Kanaval, Araujo, Popa, Lupei – câte un gol.

Victoria duce HC Dunărea Brăila pe prima poziție în clasamentul grupei B cu 10 puncte, fiind urmată de Thüringer HC cu 8 puncte din 5 meciuri, dar brăilencele au avantajul rezultatelor directe și nu pot fi detronate. Locul 3 este ocupat de Chambray Touraine Handball cu 4 puncte, iar HC Lokomotiva Zagreb ocupă ultima poziție fără niciun punct.

În sferturile de finală, HC Dunărea Brăila va juca contra ocupantei locului secund în grupa A, HC Podravka Vegeta, primul meci fiind programat sâmbătă, 16 martie la Koprivnica, în Croația, iar returul după o săptămână la Buzău.

Alte știri din Handbal