Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European League: România are o reprezentantă în faza grupelorValentin Macrea / SportPictures.eu
11 Dec 2022

EHF European League: România are o reprezentantă în faza grupelor

Partidele turului 3 preliminar al competiției feminine a EHF European League s-au încheiat astăzi, una dintre cele trei echipe românești care au acces în această fază făcând pasul în grupele competiției.

Sâmbătă, Măgura Cisnădie nu a reușit decât un egal pe teren propriu, scor 28:28 (14:16), în fața formației maghiare Siófok KC. Înfrângerea suferită în urmă cu o săptămână, scor 24:33, le-a adus eliminarea jucătoarelor pregătite de Alexandru Weber.

Foarte aproape de a obține calificarea a fost SCM Gloria Buzău, care a disputat celălalt duel româno-maghiar al acestei faze. Învinse în urmă cu o săptămână de Motherson Mosonmagyarovari KC cu 29:26, elevele lui Adrian Chiruț au câștigat cu 25:23 (15:13) după ce în minutul 58 conduceau cu 24:21 și mai aveau nevoie de un gol pentru calificare. Formația maghiară merge mai departe cu scorul general de 52:51.

SCM Râmnicu Vâlcea și-a confirmat statutul de favorită în fața suedezelor de la H 65 Höörs HK. Victoria din tur obținută în deplasare cu scorul de 31:24 a fost dublată de jucătoarele pregătite de Bent Dahl de un nou succes la diferență consistentă. Vâlcencele au câștigat cu 32:24 (19:13) și așteaptă acum tragerea la sorți a grupelor ce va avea loc joi, 15 decembrie.

Alte știri din Handbal