Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF European League: Dinamo merge cu avantaj de trei goluri în DanemarcaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Mar 2024

EHF European League: Dinamo merge cu avantaj de trei goluri în Danemarca

Partida tur din play-off-ul sferturilor de finală ale EHF European League dintre Dinamo și Bjerringbro-Silkeborg s-a disputat în această seară în sala din șoseaua Ștefan cel Mare. Elevii lui Xavi Pascual i-au recompensat cei 2.400 de suporteri veniți în tribune cu o victorie cu 37:34 (18:16), însă tabela a suferit răsturnări de-a lungul celor 60 de minute.

Oaspeții au rupt echilibrul după minutul 20 când s-au distanțat de la 11:11 la 14:11, Dinamo a întors la 16:15 pentru a intra la pauză cu avantaj de două goluri, 18:16. Diferența a crescut la patru goluri în startul părții secunde, 20:16, și a ajuns la opt goluri în minutul 47, 32:24, însă danezii reduc ecartul până la două goluri, 35:33 în minutul 58, iar scorul final a fost stabilit de Bogojevic după ce dinamoviștii punctaseră prin Zeinelabedin Ali și Cindric.

Avantajul de trei goluri nu este unul liniștitor, astfel încât returul programat a se disputa marți, 2 aprilie în JYSK Arena din Silkeborg se anunță a fi unul de foc.

Golurile dinamoviștilor au fost marcate de Rosta – 9, Cindric, Zeinelabedin Ali – câte 6, Akimenko – 5, Negru – 3, Humet – 2, Racoțea, Alex Pascual, Kukic, Kasparek, Militaru, Cupara – câte un gol.

Alte știri din Handbal