Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Europe Cup: Minaur avansează în semifinale. CSA Steaua părăsește competiția în sferturiSportPictures.eu
30 Mar 2024

EHF Europe Cup: Minaur avansează în semifinale. CSA Steaua părăsește competiția în sferturi

Învinsă la două goluri în returul disputat în deplasare la Bregenz, Minaur Baia Mare a obținut calificarea în semifinalele EHF Europe Cup. Victoria 37:31 obținută în urmă cu o săptămână din Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost suficientă pentru echipa pregătită de Alexandru Sabou, Mihai Bușecan și Ionuț Irimuș penytru a avansa în penultimul act al competiției continentale. Austriecii s-au impus cu 30:28 (18:16) după ce anulaseră diferența de 6 goluri din tur în minutul 57, însă Kotrc, Botea, Vujovic și Cip au punctat succesiv în ultimele minute și au stabilit scorul final.

Golurile băimărenilor au fost înscrise de Vujovic – 7, Botea – 5, Kotrc, Da Silva – câte 4, Cumpănici – 3, Nagy, Kozakevych – câte 2, Cip – un gol.

În semifinale, băimărenii vor juca împotriva formației islandeze Valur Reykjavik, cea care astăzi a învins și pe teren propriu pe CSA Steaua București, scor 36:30 (21:12). După succesul din tur de la Chiajna, 36:35, islandezii au limpezit situația încă din prima parte a meciului retur, conducând cu 12:4 în minutul 18, pentru ca în minutul 49 scorul să indice 32:22.

Golurile steliștilor au fost înscrise de Șandru – 7, Burlacu, Grbovic – câte 4, Tărîță, Mousavi – câte 3, Milosevic, Irimia, Ghionea – câte 2, Mazilescu, Constantina, Mester – câte un gol.

Minaur va disputa în deplasare manșa tur a semifinalei pe 20 sau 21 aprilie, returul fiind programat o săptămână mai târziu la Baia Mare.

Alte știri din Handbal