Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Victorie cu emoții pentru RapidSabin Malisevschi / SportPictures.eu
16 Sep 2023

EHF Champions League: Victorie cu emoții pentru Rapid

Primul joc de pe teren propriu al Rapidului în cadrul grupei B a noii ediții a EHF Champions League a fost câștigat la limită în fața polonezelor de la MKS Zaglebie Lubin.

Demiterea lui Kim Rasmussen și venirea la comandă a interimarului David Ginesta Montes nu a produs un șoc pozitiv în lotul giuleștencelor, care s-au chinuit destul de mult și au avut emoții pe final în fața unei echipe considerate a fi cea mai slabă din grupă. Polonezele au condus cu 4:1 (min. 7) și 12:8 (min. 21) și au intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri, 15:12. Orlane Kanor a ținut Rapid în viață în startul părții secunde cu trei goluri marcate și a menținut diferența de pe tabelă la trei lungimi, pentru ca pe fondul impulsului dat de Korsos și Marta Lopez, Fraga Fernandez să aducă egalitatea la 19 în minutul 42. Eliza Buceschi duce pentru prima dată Rapidul în avantaj de două goluri, 23:21 în minutul 49, apoi Kanor și Korsos măresc diferența la patru goluri, 25:21 și 26:22 în minutul 53. Lucrurile păreau că merg perfect pentru gazde, dar pe fondul unor decizii contestate ale arbitrelor turcoaice și al ratărilor fetelor noastre, polonezele s-au apropiat la diferența minimă, dar nu au putut obține mai mult.

Rapid câștigă cu 26:25 (12:15), golurile fiind marcate de Orlane Kanor – 7, Korsos – 6, Buceschi – 4, Lopez Herrero - 3, Gonzales Ortega, Kassoma, Ostase, Fraga Fernandez, Ainhoa Hernandez, Grozav – câte un gol.

Etapa viitoare, Rapid va evolua din nou pe teren propriu în compania danezelor de la Ikast Handbold.

 

Programul etapei a 2-a:

Sâmbătă, 16 septembrie

Vipers Kristiansand – FTC-Rail Cargo Hungaria  37:26

Rapid București – MKS Zaglebie Lubin  26:25

Duminică, 17 septembrie

Krim Mercator Ljubljana - Team Esbjerg

Metz Handball - Ikast Handbold

 

Etapa a 3-a programează următoarele jocuri:

Sâmbătă, 23 septembrie

Team Esbjerg – Metz Handball

MKS Zaglebie Lubin – Vipers Kristiansand

Krim Mercator Ljubljana – FTC-Rail Cargo Hungaria

Duminică, 24 septembrie

Rapid București – Ikast Handbold

Alte știri din Handbal