Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Rapid are o cădere în repriza secundă și pierde la 5 goluri la LjubljanaGheorghe Fluster / SportPictures.eu
19 Mar 2023

EHF Champions League: Rapid are o cădere în repriza secundă și pierde la 5 goluri la Ljubljana

Rapid pierde la cinci goluri manșa tur din play-off-ul EHF Champions League după ce a condus-o la Ljubljana pe Krim Mercator cu 5 goluri în prima repriză.

Debutul lui Kim Rasmusen pe banca tehnică a giuleștencelor părea a fi sub bune auspicii, elevele sale conducând cu 9:4 și 10:5 la jumătatea primei reprize, însă la pauză au intrat cu un avantaj minim, 13:12. Slovenele au schimbat registrul după pauză și au jucat aproape perfect, reușind să se distanțeze la rândul lor la 6 goluri în minutul 56, scor 28:22, și partida s-a încheiat cu scorul de 29:24 (12:13).

Rapid are o misiune dificilă în meciul retur de peste o săptămână, dar nu imposibilă, așa cum au arătat lucrurile în prima repriză a partidei de astăzi.

Golurile formației giuleștene au fost înscrise de Kanor – 5, Buceschi, Fraga Fernandez – câte 4, Polman, Grozav – câte 3, Gutierrez – 2, Ostase, Azenaide, Hernandez – câte un gol.

Alte știri din Handbal