Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Misiune complicată pentru returRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Apr 2023

EHF Champions League: Misiune complicată pentru retur

CSM București a părăsit învinsă arena Blue Water Dokken din Esbjerg și returul cu Team Esbjerg de duminica viitoare de la București se anunță a fi unul complicat.

Eliminate anul trecut în aceeași fază a competiției de aceeași formație daneză la o diferență de un gol, „tigroaicele” au avut o primă repriză mai slabă, cedată la patru goluri diferență, 17:13. Pintea a avut puține șanse de a puncta de pe semicerc, în timp ce Neagu nu a fost în mână, ea ratând o aruncare de la 7 metri chiar înainte de pauză.

  Elevele lui Adrian Vasile au echilibrat balanța după pauză și au încheiat jocul cu aceeași diferență ca la pauză, scor final 32:28 (17:13), dar în ultimul minut, la 31:28 Pintea a călcat semicercul și a ratat ocazia de a strânge diferența.

Meciul retur se va disputa duminică, 7 mai de la ora 17:00 în Sala Polivalentă din București.

Golurile celor de la CSM București au fost înscrise de Arntzen – 10, Neagu – 7, Dembele – 5, Omoregie – 3, Aune, Sudakova, Pintea – câte un gol.

Alte știri din Handbal