Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: Giuleștencele pierd primul meci din grupa BRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Sep 2023

EHF Champions League: Giuleștencele pierd primul meci din grupa B

În arena Blue Water Dokken s-a disputat primul joc al Rapidului din cadrul grupei B a noii ediții a EHF Champions League. Campioanei Danemarcei, Team Esbjerg, nu este o necunoscută pentru fetele pregătite de Kim Rasmussen, cele două formații fiind colege de grupă și în ediția anterioară a competiției, împărțindu-și victoriile.

La fel ca în partida disputată la mijlocul lunii ianuarie, danezele s-au impus pe teren propriu, însă de această dată diferența a fost mult mai strânsă. Rapid a început partida foarte bine, în minutul 4 deja conducea cu 4:2 prin trei goluri înscrise de Eliza Buceschi și unul din 7 metri de Sorina Grozav, pentru a continua să se mențină în avantaj până în minutul 18 când Breistøl a egalat la 9 pentru gazde. Echilibrul s-a menținut până la 12:12 în minutul 26, însă până la pauză danezele au mai punctat de patru ori. Avantajul de patru lungimi de la pauză a fost apărat cu succes de gazde până în minutul 59, în ultimul minut giuleștencele reușind să mai puncteze de două ori prin Marta Lopez Herrero și Orlane Kanor, scorul final fiind 30:28 (16:12).

Golurile Rapidului au fost marcate de Orlane Kanor, Grozav – câte 5, Buceschi, Fraga Fernandez – câte 4, Lopez Herrero - 3, Kassoma – 2, Ortega, Mogensen, Korsos, Badea – câte un gol.

 

Programul primei etape:

Sâmbătă, 9 septembrie

FTC-Rail Cargo Hungaria – Metz Handball  25:38

Ikast Handbold – Vipers Kristiansand  30:26

MKS Zaglebie Lubin – Krim Mercator Ljubljana  18:36

Duminică, 10 septembrie

Team Esbjerg – Rapid București  30:28

 

Etapa a 2-a programează următoarele jocuri:

Sâmbătă, 16 septembrie

Vipers Kristiansand – FTC-Rail Cargo Hungaria

Rapid București – MKS Zaglebie Lubin

Duminică, 17 septembrie

Krim Mercator Ljubljana - Team Esbjerg

Metz Handball - Ikast Handbold

Alte știri din Handbal