Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF Champions League: CSM București pierde lupta cu arbitriiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Mai 2023

EHF Champions League: CSM București pierde lupta cu arbitrii

Returul duelului dintre CSM București și Team Esbjerg disputat în Sala Polivalentă din Capitală a fost decis de arbitrii spanioli Javier Alvarez Mata și Yon Bustamante Lopez, cei care au luat o serie de decizii împotriva „tigroaicelor”.

Astfel, în minutul 37 i-au arătat cu mare ușurință cartonașul roșu lui Emilie Arntzen, una dintre cele mai bune jucătoare a CSM-ului, într-o fază în care reluările au arătat că intervenția acesteia pe semicerc asupra unei adversare nu a fost mai mult decât un fault de joc. În plus, la jumătatea reprizei secunde Pintea a fost gratulată cu a treia eliminare și implicit cartonaș roșu, astfel încât axul central al defensivei CSM-ului a fost spulberat.

„Tigroaicele” au evoluat foarte bine în prima repriză, au avut șansa de a se duce la 4 goluri înainte de pauză, diferența de la finele partidei tur, dar danezele au înscris și scorul pauzei a fost 18:16 pentru fetele noastre. Eliminarea lui Arntzen la scorul de 20:19 le-a oferit danezelor șansa de a egala și apoi de a trece în avantaj, iar de la 22:24 în momentul eliminării lui Pintea jocul a curs într-o singură direcție. Chiar și așa, „tigroaicele” au luptat până la final, dar nu au putut decât să mențină diferența, scor final 31:33 (18:16).

CSM București ratează din nou turneul Final Four, unul în care pe lângă Team Esbjerg s-au calificat Vipers Kristiansand (Norvegia) și Györi Audi ETO KC și FTC-Rail Cargo Hungaria (ambele Ungaria).

Golurile celor de la CSM București au fost înscrise de Omoregie – 8, Neagu, Dembele – câte 6, Sudakova – 4, Zaadi, Ramusovic – câte 3, Aune – un gol.

Alte știri din Handbal