Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: CSM București întoarce rezultatul de la pauză și câștigă primul meci în grupa ARăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Sep 2022

EHF CL: CSM București întoarce rezultatul de la pauză și câștigă primul meci în grupa A

CSM București a debutat cu succes în ediția 2022-2023 a EHF Champions League învingând în Sala Polivalentă din Capitală pe Krim Mercator Ljubljana.

Cu fosta componentă a lotului „tigroaicelor” Jovana Radicevic în mare formă, formația slovenă a reușit să se desprindă în partea a doua a primei reprize de la 11:12 în minutul 16 la 13:18 în minutul 27 într-o perioadă în care defensiva formației pregătite de Adrian Vasile a fost dezorganizată, iar pasele neglijente le-au privat pe „tigroaice” de atacuri. Recuperând încă două goluri până la pauză, când scorul era 17:19, CSM a schimbat registrul de exprimare în partea a doua a jocului. Mult mai motivate și cu Zaadi în creștere de formă, au blocat atacurile formației slovene și la jumătatea reprizei secunde aveau un avans de trei lungimi pe tabelă, 26:23. Diferența s-a păstrat până spre final când Dmitrieva a înscris pentru oaspete și a închis tabela la 30:28 (17:19).

Golurile CSM-ului au fost înscrise de Zaadi – 9, Neagu – 5, Pintea – 4, Omoregie – 3, Aune, Dembele – câte 2, Niakate, Dindiligan, Sudakova – câte un gol.

Etapa viitoare, CSM București se va deplasa în Franța pentru meciul cu Brest Bretagne Handball.

 

Programul primei etape a grupei A:

Sâmbătă, 10 septembrie

FTC-Rail Cargo Hungaria - Odense Håndbold  27:23 (12:12)    

Vipers Kristiansand - Brest Bretagne Handball  31:24 (18:13)

Duminică, 11 septembrie

CSM București - Krim Mercator Ljubljana  30:28 (17:19)

DHK Banik Most - SG BBM Bietigheim  23:46 (12:23)

 

Etapa a 2-a programează partidele:

Duminică, 18 septembrie

SG BBM Bietigheim - FTC-Rail Cargo Hungaria

Krim Mercator Ljubljana - Vipers Kristiansand

Brest Bretagne Handball - CSM București

Odense Håndbold - DHK Banik Most

Alte știri din Handbal