Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Duminică neagră pentru românii din BelgiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Aug 2017

Duminică neagră pentru românii din Belgia

Ziua de duminică a închis etapa a treia a campionatului belgian de fotbal, cu trei partide în care au fost implicați fotbaliști sau antrenori români.

La amiază, nou-promovata Anvers a fost depășită cu scorul de 5-3, pe teren propriu, de către Genk. Antrenor la Anvers este Ladislau Boloni, cel care a fost trădat de desele erori pe care le-au comis jucătorii săi, în special în primele 21 de minute, când tabela deja indica 3-0 pentru echipa oponentă. Aceasta a fost prima înfrângere a lui Anvers în stagiune, dar și primele goluri încasate în campionat de către fotbaliștii pregătiți de fostul internațional român.

Penultimul meci al rundei a însemnat o dispută între Charleroi și Anderlecht, câștigată surprinzător de gazde cu 2-0, după o primă repriză albă. Alexandru Chipciu a fost integralist la campioana en-titre, primind și un cartonaș galben. Tot la Anderlecht, în minutul 60 a fost introdus și Nicolae Stanciu, însă jucătorii noștri nu au reușit să facă mare lucru.

Ultimul meci al etapei a fost cel dintre St. Trond și Standard Liege, încheiat cu 1-0. Răzvan Marin a fost rezervă la oaspeți, fiind introdus în repriza secundă pe post de mijlocaș. 

Onoarea românească a fost salvată, în această rundă, de Mircea Rednic, care a câștigat cu echipa pe care o antrenează, Mouscron, cu 2-0 pe terenul lui Lokeren. Dorin Rotariu nu a fost convocat pentru partida pe care FC Brugge a câștigat-o în deplasarea de la Waregem, scor 2-1

Alte știri din Stranieri