Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Dinamo București a prezentat noile tricouriRazvan Lupica / Mediafax Foto
18 Iul 2014

Dinamo București a prezentat noile tricouri pentru sezonul viitor

Clubul de fotbal Dinamo București a prezentat, vineri, într-o conferință de presă, noile tricouri oficiale, pentru sezonul competițional 2014-2015.

Noile tricouri sunt de culoare roșie cu guler alb, iar șortul este roșu. În meciurile din deplasare, Dinamo București va folosi echipament complet alb. Al treilea echipament pentru viitorul sezon este negru complet.

Fiecare echipament este realizat de Nike prin reciclarea a 18 sticle de plastic. El este conceput după modelul lansat de naționala Franței și purtat de naționala Greciei la recenta ediție a Cupei Mondiale din Brazilia.

Pentru început, fotbaliștii juniori, campioni naționali în anul 2014, au făcut o retrospectivă a tricourilor purtate de Dinamo București, începând din anul 2006 și până în prezent.

Apoi, jucătorii primei echipe au apărut în cele trei rânduri de tricouri pentru sezonul 2014-2015. Au mai fost prezentate treningurile oficiale și hanoracele dinamoviștilor.

Directorul general al clubului de fotbal Dinamo București, Ionel Dănciulescu, a declarat cu acest prilej: ''Muncim de două-trei luni de zile la acest proiect. Au fost realizate unele dintre cele mai frumoase tricouri purtate de dinamoviști. Sper să fie cu noroc în noul sezon competițional''.

Florin Bratu, coordonator al Departamentului scouting, a arătat: ''Vreau ca aceste tricouri să fie purtate cu mândrie de jucător. Succes în noul campionat!''

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Business sport