Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Dedeman, parteneriat cu Simona Halep
23 Iul 2014

Dedeman susține performanța 100% românească, printr-un parteneriat cu Simona Halep

Sub sloganul performanță 100% românească, Dedeman - lider pe piața locală a retailului de bricolaj, anunță lansarea oficială a unui parteneriat cu Simona Halep, cea mai bună jucătoare profesionistă de tenis din România. Parte a acestei colaborări, pentru fiecare magazin nou deschis, Dedeman va inaugura și un teren de tenis.  

Datorită performanțelor sale unice în istoria tenisului feminin din România, Simona Halep, numărul 3 mondial în clasamentul WTA, a devenit un simbol pentru români. Prin acest parteneriat, Dedeman, la rândul său o afacere autohtonă ce deține conducerea categoriei în care activează, dorește să își arate susținerea pentru performanța 100% românească. 

Deși venim din domenii total diferite, sunt multe lucruri prin care ne asemănăm, iar aici mă refer la ambiție, la pasiunea pe care o punem în tot ceea ce facem și la dorința de a ne depăși de fiecare dată limitele. Noi credem că nici un vis nu este de neîmplinit dacă te dedici trup și suflet, iar Simona ne dovedește asta prin fiecare meci disputat.” – Dragoș Pavăl, Preşedinte Dedeman.

De fiecare dată când joc, îi simt pe români alături de mine, același lucru îl simt și acum.  Întotdeauna ne dorim să facem echipă cu cei mai buni, iar de astăzi mă bucur că fac echipă cu Dedeman, numărul unu în domeniul lor. Sunt încântată să colaborez cu români ambițioși și pasionați de ceea ce fac.” – Simona Halep, numărul 3 mondial în clasamentul WTA.

Ca urmare a acestui parteneriat, Dedeman a anunțat că vrea să inițieze un proiect în colaborare cu Federația Română de Tenis, dedicat tuturor celor pasionați de sportul alb din România. Pentru fiecare magazin Dedeman nou deschis, retailer-ul va construi sau va amenaja și un teren de tenis.

Alte știri din Business sport