Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: Patru zile de lupte pentru trofeuVasile Mihai Antonio / SportPictures.eu
28 Ian 2021

Cupa României: Patru zile de lupte pentru trofeu

Astăzi au debutat în Sala Sporturilor “Gheorghe Demian” din Cluj-Napoca meciurile ediției 2020-2021 a Cupei României la volei masculin. Conform deciziei Federației Române de Volei, pentru a limita riscurile induse de pandemia de coronavirus, dar și pentru a reduce cheltuielile cluburilor, toate meciurile din faza optimilor de finală până la finala mare se vor disputa în orașul de sub Feleac.

Regulamentul competiției prevede ca primele patru formații clasate la finele campionatului trecut vor juca direct în sferturile de finală și își vor afla adversarele după meciurile din optimi, pentru primele două faze fiind deja stabilită împerecherea echipelor. Semifinalele se vor trage la sorți după aflarea celor patru sfertfinaliste. Meciurile din primele două faze vor fi transmise pe pagina de Facebook a Federației Române de Volei, iar semifinalele și finala vor fi televizate în direct pe TVR 3.

În cel mai interesant meci al zilei, CSA Steaua a învins Știința Explorări Baia Mare în minim de seturi, un rezultat obținut după ce băimărenii au fost dominați în primele două seturi, dar au fost foarte aproape să câștige actul trei în care au ratat patru mingi de set. De la militari a ieșit în evidență Ciprian Matei cu 20 de puncte realizate din 15 atacuri, 4 ași și un blocaj. Cealaltă formație de pe podiumul Diviziei A1 cu același număr de puncte, SCM Zalău a trecut cu 3:0 de ”U” Cluj, același scor fiind înregistrat și în partida dintre CSU Brașov și Pro Volei Arad, singura reprezentantă a Diviziei A2.

 

Iată programul și rezultatul partidelor:

Joi, 28 ianuarie - optimile de finală

CS Știința Explorări Baia Mare – CSA Steaua București  0:3 (21:25, 19:25, 28:30)

CS ”U” Cluj – CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău  0:3 (19:25, 22:25, 23:25)

CS Pro Volei Arad – CSU Brașov  0:3 (19:25, 26:28, 26:28)

CS UV Timișoara – CSU Știința București  1:3 (25:16, 14:25, 21:25, 13:25)

Vineri, 29 ianuarie - sferturile de finală

CSM Arcada Galați – CSA Steaua București

CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – SCM U Craiova

CS Unirea Dej – CSU Brașov

CSU Știința București – CS Dinamo București

Alte știri din Volei