Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: Antrenament pentru finalăAndi Popescu / SportPictures.eu
12 Mai 2021

Cupa României: Antrenament pentru finală

O primă repriză cu patru goluri urmată de 45 de minute fără prea mari veleități spectaculare au parafat calificarea Universității Craiova în finala Cupei României.

Așa după cum era de așteptat, manșa retur a semifinalei Cupei României găzduită de Viitorul Pandurii Târgu Jiu nu a avut intensitatea necesară pentru a răsturna rezultatul din tur, 3-0 pentru elevii lui Marinos Ouzounidis. Universitatea a privit această partidă mai relaxată, însă această abordare i-a jucat feste.

Un șut cu boltă din afara careului expediat de Camara în minutul 3 pune mingea pe transversală, apoi Darius Buia a profitat de larghețea cu care Acka a jucat un balon în minutul 17 și i-a „mulțumit” pentru cadoul făcut executându-l pe Pigliacelli. Universitatea a egalat după doar două minute tot după o gafă, Ofosu suflându-i mingea lui Băican și învingându-l pe Moga cu un șut cu efect din afara careului, însă cavalcada gafelor nu s-a oprit aici. În minutul 28 a fost rândul lui Mitran, fundașul stânga al Universității, să piardă un balon, care ajunge la Prejmerean și Paraschiv a reluat din 6 metri în poarta părăsită de Pigliacelli. Egalarea nu a întârziat prea mult nici în acest caz, în minutul 36 Fedele îl angajează în careu cu o pasă filtrantă pe Camara, iar acesta întoarce în fața porții pentru Tudorie, care a îndeplinit o formalitate din interiorul careului mic.

Partea a doua a meciului a fost mult mai liniștită, doar faza din minutul 85 în care Universitatea a cerut penalty la un fault asupra lui Vasile Constantin a animat un pic finalul de meci.

Universitatea se califică, astfel, la pas în finala din 22 mai în care va întâlni la Ploiești Astra Giurgiu în primul meci cu spectatori al acestui sezon.

 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Craiova 2-2 (2-2)

Au marcat: D. Buia (min. 17), Paraschiv (min. 28)/Ofosu (min. 19), Tudorie (min. 36)

Viitorul Pandurii Târgu Jiu (antrenor Cristian Lupuț): Moga – Buleică (min. 78 Ciul), Băican (min. 81 Misăraş), Copaci, Dragu – Prejmerean, Ţegle (min. 78 Cioiu) – Mitrică (min. 87 Vulpe), Buia, Gîrbiţă, Paraschiv (min. 78 Bădăuţă)

Universitatea Craiova (antrenor Marinos Ouzounidis): Pigliacelli – Căpăţînă, Bălaşa, Acka, Mitran – Fedele, Bic, Screciu (min. 71 Mateiu) – Ofosu (min. 70 Constantin), Tudorie (min. 58 Mamut), Camara (min. 71 Cîmpanu)

Alte știri din Fotbal