Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Corina Căprioriu, locul doi la Grand Slam-ul de la TyumenBogdan Maran / Mediafax Foto
18 Iul 2015

Corina Căprioriu, locul doi la Grand Slam-ul de la Tyumen

Corina Căprioriu a ocupat locul al doilea la turneul Grand Slam de la Tyumen (Rusia), după ce a fost învinsă în finala categoriei 57 kg de japoneza Tsukasa Yoshida, prin yuko. Căprioriu, vicecampioană olimpică la Londra, a învins-o în optimi pe mongola Batzul Altai, în sferturi s-a impus în fața italiencei Giulia Quintavalle, în semifinale a trecut de olandeza Sanne Verhagen, dar a cedat în fața niponei Yoshida.

La cat. 48 kg, Monica Ungureanu a ratat medalia de bronz, fiind întrecută în meciul pentru locurile 3-5 de rusoaica Irina Dolgova, după ce a pierdut în primul tur la rusoaica Irina Rumianțeva, iar apoi a învins-o în recalificări pe chinezoaica Xie Shishi.

Andreea Chițu s-a clasat pe locul 7 la categoria 52 kg, după o victorie în primul tur în fața sportivei armene Jana Stankevici și înfrângeri în fața portughezei Joana Ramos și în recalificări la Gili Cohen (Israel).

România mai are trei reprezentanți în competiție, toți la masculin, Cristian Bodîrlău (cat. 81 kg), Daniel Natea și Vlăduț Simionescu (ambii la cat. +100 kg).

La competiție participă 312 judoka din 53 de țări, 176 la masculin și 136 la feminin.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Judo