Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Constantin Popovici a câștigat circuitul mondial Red Bull Cliff DivingRed Bull
28 Ian 2024

Constantin Popovici a câștigat circuitul mondial Red Bull Cliff Diving

Constantin Popovici a câștigat azi dimineață etapa finală din sezonul 2023 a circuitului mondial Red Bull Cliff Diving (sărituri în apă de la 27 metri), din Noua Zeelandă, și, totodată, a ocupat locul întâi în clasamentul general.

La Auckland, Constantin s-a impus cu un total de 413.90 puncte, fiind urmat îndeaproape de un alt sportiv român: Cătălin Preda - 411.65 puncte. Poziția a treia i-a revenit spaniolului Carlos Gimeno – 404.15 puncte.

Totodată, în clasamentul final, pe 2023, Constantin Popovici s-a clasat pe prima poziție, cu un total de 1.032 puncte. Cătălin Preda s-a clasat pe locul 4, cu 703 puncte.

La mijlocul lunii viitoare, Constantin Popovici și Cătălin Preda se vor afla la Doha, la Campionatele Mondiale de natație. Constantin va fi prezent în concursurile de diving (sărituri în apă de la platforma de 10 m) și de high-diving, în timp ce Cătălin va concura în întrecerea de high-diving.

În 2023, cei doi au cucerit medaliile de aur, respectiv de argint, la Campionatul Mondial de la Fukuoka (Japonia).

 

sursa: frnpm.ro

Alte știri din Natație