Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Companiile pot deveni "Gold Partner" la Jocurile Olimpice 2020 plătind cel puţin 110 milioane de euro
19 Ian 2015

Companiile pot deveni "Gold Partner" la Jocurile Olimpice 2020 plătind cel puţin 110 milioane de euro

Companiile care doresc să devină sposor principal al Jocurilor Olimpice din 2020, de la Tokyo, vor trebui să achite cel puţin 15 miliarde de yeni (aproximativ 110 milioane de euro), a anunţat, luni, presa niponă.

Potrivit Kyodo News, şapte companii, între care şi constructorul de automobile Toyota, producătorul de bere Asahi şi operatorul de telefonie NTT Docomo, se află pe lista firmelor care îşi doresc să devină Gold Sponsor.

În cazul în care cifra prezentată de Kyodo News este corectă, s-ar înregistra o creştere faţă de suma cu care Coca-Cola a devenit sponsor al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 - 86 de milioane de euro.

Sponsorul principal al JO-2020 va putea folosi logoul Jocurilor Olimpice şi sloganurile în reclamele sale până la finalul anului 2020.

În afara sponsorului principal, Gold Partner, va fi ales pentru JO şi un "Official Partner", care va trebui să contribuie cu 6 miliarde de yeni (aproximativ 44 de milioane de euro). De asemenea, compania care va deveni "Official supporter" va trebui să achite între un miliard şi trei miliarde de yeni.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Business sport