Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Compania românească CryptoDATA Tech va sponsoriza doi piloți MotoGP
16 Aug 2022

Compania românească CryptoDATA Tech va sponsoriza doi piloți MotoGP

CryptoDATA Tech, noul sponsor oficial de titlu al Marelui Premiu al Austriei de MotoGPTM, a anunțat ca îi va sponsoriza pe piloții Aleix Espargaro, câștigătorul Marelui Premiu al Argentinei 2022 și Jorge Martin, Rookie of the Year 2021, pentru următoarele două sezoane.

Aleix Espargaro și Jorge Martin sunt, fără îndoială, printre cei mai talentați piloți MotoGP™, iar CryptoDATA Tech, compania românească care dezvoltă soluții de securitate cibernetică hardware și software bazate pe tehnologia blockchain, anunță startul unui parteneriat pe două sezoane cu cei doi piloți.

Aleix Espargaro și-a început cariera în 2005 la Campionatul Mondial - clasa 125cc - avansând de-a lungul anilor pentru a câștiga Marele Premiu Michelin® al Argentinei în 2022, marcând primul său mare câștig în MotoGPTM. În acest an, Aleix s-a bucurat de un parcurs de-a dreptul fenomenal în care a ajuns de cinci ori pe podium și a câștigat primul său Mare Premiu MotoGPTM.

Jorge Martin s-a alăturat Campionatului Mondial Moto3™ în 2015, după ce a câștigat Cupa Red Bull Rookies în anul precedent, și Styrian Grand Prix în anul 2021 - marcând prima sa mare victorie în circuitul MotoGP™. În acest an, Jorge Martin a setat un nou record oficial de viteză în MotoGP, atingând cea mai mare viteză (363,6 km/h) înregistrată până acum în toate cursele MotoGP.

Ovidiu Toma, Co-fondator și CEO al CryptoDATA Tech: "Suntem foarte încântați să anunțăm că îi vom sponsoriza pe Aleix Espargaro și Jorge Martin pentru următoarele două sezoane MotoGP. O să facem echipă cu pilotul care a setat în acest an un nou record oficial de viteză în istoria curselor MotoGP™, și cu Aleix Espargaro, câștigătorul Marelui Premiu al Argentinei. Considerăm acest acord ca fiind un parteneriat perfect deoarece atât Jorge Martin și Aleix Espargaro în domeniul motorsport, cât și compania noastră în domeniul tehnologiei, ne dedicăm performanței și inovării pentru a putea crea experiențe de neegalat.”

CryptoDATA Tech a fost prezentată de către Dorna Sports, deținătorul drepturilor comerciale pentru cursele de Grand Prix, ca sponsor oficial de titlu al Marelui Premiu al Austriei de MotoGPTM, programat pe 21 august a.c., devenind astfel prima companie din istoria României ce primește această titulatură. Marele Premiu al Austriei, ce va avea loc pe celebrul circuit Red Bull Ring din Spielberg va fi numit oficial CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich pentru sezoanele 2022, 2023 și 2024.

CryptoDATA Tech este un ambasador global pentru promovarea importanței securității datelor și a confidențialității digitale la nivel mondial. Compania este considerată pionier în dezvoltarea de servicii și produse bazate pe tehnologia blockchain, care permit comunicarea privată și sigură între utilizatori și, prin urmare, între fanii motorsport. Pornind de la premisa descoperirii intimității digitale, CryptoDATA Tech oferă soluții cibernetice fără restricții pentru utilizatorii care călătoresc și care doresc să își protejeze informațiile personale, punând la dispoziția acestora dispozitive și aplicații care oferă o securitate digitală sporită.

Alte știri din Business sport