Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Compania românească CryptoDATA Tech,  sponsorul oficial de titlu al MotoGPTM
26 Iul 2022

Compania românească CryptoDATA Tech, sponsorul oficial de titlu al MotoGPTM

Compania românească CryptoDATA Tech a fost anunțată ca sponsor oficial de titlu al Marelui Premiu al Austriei de MotoGPTM, programat pe 21 august a.c., devenind astfel prima companie din istoria României ce primește această titulatură.

Dorna Sports, deținătorul drepturilor comerciale pentru cursele de Grand Prix, a anunțat oficial CryptoDATA Tech, compania românească care dezvoltă soluții de securitate cibernetică hardware și software bazate pe tehnologia blockchain, ca sponsor principal al Marelui Premiu al Austriei în 2022, 2023 și 2024. În acest sezon, CryptoDATA Tech va ocupa un loc de frunte la Marele Premiu de la Red Bull Ring - Spielberg, care va fi numit oficial CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich.

Lider în domeniul tehnologiilor aplicate, CryptoDATA Tech dezvoltă produse și servicii de înaltă performanță cu atribute unice de securitate cibernetică, aplicabile în diverse domenii datorită caracteristicilor bazate pe tehnologia blockchain și criptare. Prin livrarea de proiecte unice și produse personalizate, CryptoDATA răspunde atât nevoilor partenerilor săi, cât și nevoilor utilizatorilor de tehnologie din întreaga lume.

Printre dispozitivele criptate blockchain ale companiei se numără routere, smartphone-uri și multe altele. Unul dintre produsele sale emblematice este Wispr, o aplicație de mesagerie benefică pentru fanii motorsport, astfel încât aceștia să poată comunica liber și fără restricții oriunde în lume, alimentând pasiunea și angajamentul acestei comunități. Wispr le permite utilizatorilor să trimită mesaje criptate și să efectueze transferuri de fișiere, apeluri și conferințe video, toate integrate într-o singură aplicație alimentată de VOBP, tehnologie dezvoltată și patentată de CryptoDATA, care securizează și criptează toate comunicațiile.

CryptoDATA Tech și Dorna Sports încep un parteneriat solid, CryptoDATA Tech asumându-și rolul de sponsor principal pentru trei Mari Premii ale Austriei, pe parcursul a trei sezoane, 2022, 2023 și 2024.

Ovidiu Toma, co-fondator și CEO al CryptoDATA Tech: "Suntem incredibil de încântați și onorați să începem parteneriatul cu Dorna Sports, devenind astfel prima companie românească care preia sponsorizarea principală pentru trei evenimente de Grand Prix și reușind să aducem România în prim-planul comunității motorsport. Împărtășim angajamentul lor față de inovație și dorim să arătăm că tehnologia blockchain poate alimenta inițiative pozitive pentru schimbarea mediului, pentru oameni și pentru comunitatea motorsport, atât pe circuit, cât și în afara lui, deoarece reprezintă una dintre cele mai transparente și sigure tehnologii cu aplicabilitate ridicată în diverse domenii din afara sferei cripto. Tehnologia și inovația se află în centrul a ceea ce facem, ceea ce se aliniază strategic cu viziunea partenerilor noștri, iar împreună vom crea experiențe uimitoare la intersecția dintre tehnologiile digitale și MotoGP".

Marc Saurina, director executiv al parteneriatelor comerciale globale la Dorna Sports: "Suntem foarte bucuroși să anunțăm CryptoDATA ca sponsor principal al Marelui Premiu al Austriei pentru următoarele trei sezoane. MotoGP se bazează pe inovație și performanță, ceea ce face ca acest parteneriat să fie perfect. Este fantastic să semnăm un contract pentru trei evenimente cu CryptoDATA și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem la loc de frunte pe Red Bull Ring, unul dintre cele mai spectaculoase decoruri din calendarul MotoGP."

CryptoDATA Tech este un ambasador global pentru promovarea importanței securității datelor și a confidențialității digitale la nivel mondial. Compania a fost pionier în dezvoltarea de servicii și produse bazate pe tehnologia blockchain care permit comunicarea privată și sigură între utilizatori și, prin urmare, între fanii motorsport. Pornind de la premisa descoperirii intimității digitale, CryptoDATA Tech oferă soluții cibernetice fără restricții pentru utilizatorii care călătoresc și care doresc să își protejeze informațiile personale, punând la dispoziția acestora dispozitive și aplicații care oferă o securitate digitală sporită.

CryptoDATA Motorrad Grand Prix din Austria va avea loc între 19 și 21 august 2022.

Alte știri din Business sport