Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Triatlon
powered by Triathlon Challenge
Ciprian Bălănescu, pe primul loc la Romanian Triathlon Series 2015Gabriel Fluerariu / Mediafax Foto
11 Sep 2015

Ciprian Bălănescu, pe primul loc la Romanian Triathlon Series 2015

Ciprian Bălănescu a încheiat pe primul loc la categoria Open Masculin din cadrul circuitului Romanian Triathlon Series 2015, acumulând în total 2.678 de puncte.

Competițiile din cadrul Romanian Triathlon Series 2015 au debutat în luna iunie și s-au încheiat în weekend-ul 5-6 septembrie. Cele șase etape ale circuitului au inclus competițiile: No Stress, desfășurată la Olimp, Pegas Triathlon de la Buftea, Herbalife Brașov Triathlon, Campionatul Național Triathlon la Târgu Mureș, Delta Triathlon la Tulcea și Grand Final TriChallenge Mamaia.

Câștigătorii seriei au fost aleși în urma punctajelor obținute la Grand Final TriChallenge Mamaia, la care s-a adăugat punctajul de la Campionatul Național Triathlon de la Târgu Mureș, dar și cele mai bune două rezultate obținute la celelalte competiții din serie, potrivit Federației Române de Triatlon.

''Am avut o vară intensă, iar week-end-ul 5-6 septembrie a fost unul foarte reușit pentru mine. Obiective mari, toate bifate! M-am clasat în primii cinci la Triathlon Challenge Mamaia, am câștigat circuitul de șosea al României, categoria open, am câștigat circuitul de șosea al României, categoria de vârstă 30-34 și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut'', a declarat Ciprian Bălănescu, campion național  la triatlon și duatlon.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Triatlon