Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Cinci români în șaisprezecimile Europa LeagueFlaviu Buboi / SportPictures.eu
14 Dec 2020

Cinci români în șaisprezecimile Europa League

A doua competiție continentală, Europa League și-a stabilit astăzi duelurile din faza șaisprezecimilor de finală ce se vor disputa în partea a doua a lunii februarie a anului viitor, pe 18 și 25 februarie. În această fază au acces cinci reprezentanți ai României, patru jucători și un antrenor cu o experiență importantă la acest nivel.

Mircea Lucescu îi va conduce pe jucătorii lui Dinamo Kiev, printre care se numără și Tudor Băluță, în dubla cu belgienii de la Club Brugge, primul meci urmând a-l disputa pe teren propriu. Tot acasă vor disputa manșa tur și cehii de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu având șansa de a-și dovedi tehnicitatea în fața englezilor de la Leicester City, un adversar care pornește cu prima șansă de calificare în optimile de finală.

Ianis Hagi și Glasgow Rangers se vor deplasa în Belgia pentru manșa tur cu Antwerp, în timp ce Ciprian Tătărușanu și AC Milan vor avea o deplasare de foc pe terenul celor de la Steaua Roșie Belgrad în 18 februarie.

Alte știri din Stranieri