Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Castrol EDGE Blackout prezintă Titanium Strong Blackout
27 Mai 2014

Castrol EDGE Blackout prezintă Titanium Strong Blackout

Veți rămâne fără cuvinte în fața unei provocări nemaivăzute în primul test Castrol Edge Titanium: Titanium Strong Blackout.

Genialul Ken Block, Augusto Farfus (pilot BMW Motorsport/DTM), Mike Rockenfeller (pilot Audi Sport/DTM) și Adrian Zaugg (pilot de teste Lamborghini Squadra Corse) fac echipă în premieră și acceptă să participe în această cursă unicat, o cursă împotriva unor fascicule luminoase, în întuneric complet.

Susținuti de Castrol EDGE, acum îmbunătățit cu TITANIUM FST™, este momentul ca piloții să ridice ștacheta, să împingă limitele și SĂ FIE PUTERNICI PRECUM TITANUL.

BLACKOUT reprezintă primul circuit de curse de ultimă generație, în întuneric complet, construit din sute de fascicule luminoase. Circuitul a fost conceput pentru un ansamblu de 4 mașini și a pus la încercare
abilitățile piloților, fiind prima data când aceștia colaborează împreună. Circuitul a împins limitele legăturii om – mașina la cote maxime, într-o sincronizare nemaiîntâlnită.

La fiecare etapă a cursei, piloții Blackout s-au confruntat cu o serie de obstacole de lumină: Laser Tunnel, Laser Drift, Slalom și Laser Box, moment în care și-au împins mașinile la limită, bazându-se pe capacitatea
lor de a reacționa, în timp ce se întrec cu fasciculele luminoase.

Pentru a face cursa și mai dificilă, Ken a efectuat un salt sincronizat peste Audi R8 V10 al lui Mike Rockenfeller, extrem de dificil din cauza asfaltului umed și a lipsei vitezometrului și a turometrului din al său Ford Fiesta ST RX43 – 2014.

După filmare Ken Block a declarat: “Blackout a fost ceva nemaiîntâlnit pentru mine. A fost ca și cum am fi cu adevărat într-un joc video. Traseul apărea și disparea, iar eu încercam să îmi coordonez segmentul meu față
de ceilalți piloți. Cu siguranță nu a fost o provocare ușoară.”

Compania Marshmallow Laser Feast, specialistã în tehnologie și creație, cunoscutã pentru munca lor cu U2, Miley Cyrus, Sony și Nike, este cea care a fost aleasã sã creeze spectaculoasele obstacole de lumini. Aceasta, în parteneriat cu Logan, câștigãtoare a numeroase premii și colaboratoare în precedențã cu Ken Block, au facut Titanium Strong Blackout o provocare cu adevãrat unicã, unde omul și masina se sincronizeazã perfect, iar Castrol Edge îmbunãtãțit cu Titanium FST oferã performanța și rezistența cerutã pentru asemenea provocare.

Află mai multe despre Blackout!

FII ȘI TU TITANIUM STRONG pe pagina de facebook: Castrol Romania. Participã la concurs începând cu 28 Mai, ora 18:00.

Alte știri din Business sport