Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Campionatul Național de Viteză în Coastă: Emil Ghinea s-a impus autoritar la Cupa MediașuluiFRAS.ro
22 Mai 2023

Campionatul Național de Viteză în Coastă: Emil Ghinea s-a impus autoritar la Cupa Mediașului

Emil Ghinea (Norma M20F) s-a impus în prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă – Cupa Mediașului, după o evoluție de zile mari, devansându-l pe campionul en-titre la Categoria II, Octavian Ciovică (Radical SR8), cu peste 8 secunde.  

Podiumul a fost completat de Claudiu Ciucă (Seat Cupra TCR), mai lent cu peste 12 secunde decât câștigătorul rundei. Ghinea s-a impus și la Categoria II, în fața lui Ciovică, în vreme ce Ciucă și-a trecut în cont victoria la Categoria I, învingându-l pe Dominic Marcu (Tesla Model 3 Performance), care a terminat pe locul 4 la general.

Marcu a bifat și o premieră în CN de Viteza in Coastă, aducând pentru prima dată pe podiumul Categoriei I (turisme) o mașină electrică.

Grupa 2 a fost adjudecată de Zsolt Patakfalvi, Claudiu Ciucă și-a trecut în palmares și succesul Grupei 3, iar Alin Oprițescu a câștigat Grupa 4.

Andrei Precup s-a impus la Grupa 5, Silviu Parnuță, la Grupa 6, iar Lorand Laszlo, la Grupa 6.

Următoarea etapă din CN de Viteză în Coastă este programată în perioada 17-18 iunie, în Harghita Băi, la o săptămână după a doua etapă din cadrul Trofeului Național Masters de Viteză în Coastă de la Rânca.

 

sursa: fras.ro

Alte știri din Motorsport