Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Șah
Campionatul European: Lupulescu, maxim de puncte după trei rundeLiviu Chirica / Mediafax Foto
27 Feb 2015

Campionatul European: Lupulescu, maxim de puncte după trei runde

Ediția 2015 a Campionatului European individual de șah ce are loc la Ierusalim a programat ieri runda a treia în care marele maestru Constantin Lupulescu a învins cu negrele pe israelianul Tamir Nabaty și a acumulat maximul de puncte posibil.

O altă victorie cu negrele a repurtat-o maestrul internațional Bogdan-Daniel Deac, adversar fiindu-un un alt sportiv din Israel, Dan Poleg, și a ajuns la 1,5 puncte în turneu. Cu albele, marele maestru Mircea-Emilian Pârligras a câștigat partida disputată cu israelianca Olga Vasilev, în timp ce marele maestru Mihail Marin a remizat cu bulgarul Ivan Cheparinov. Ambii au acumulat câte 2 puncte după rundele disputate. Înfrângeri au înregistrat maestrul internațional Vlad-Victor Barnaure, cu albele în fața olandezului Robin Van Kampen, și maestra internațională Camelia-Adriana Ciobanu, cu negrele în partida cu israelianul Igor Bitensky. Barnaure are 1,5 puncte, în timp ce Ciobanu rămâne cu jumătate de punct la activ.

Alte știri din Șah