Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Șah
Campionatul European: Ieri a avut loc runda a patraAFP / Mediafax Foto
28 Feb 2015

Campionatul European: Ieri a avut loc runda a patra

În runda a patra a Campionatului European individual de șah ediția 2015, găzduită de Ierusalim, marele maestru Constantin Lupulescu a cedat cu albele în runda a patra în fața marelui maestru ucrainean Anton Korobov și a rămas cu 3 puncte la activ.

Marele maestru Mihail Marin a cedat la rândul său, de data aceasta cu negrele, în fața marei maestre ruse Aleksandra Goryachkina și rămâne cu 2 puncte, la fel ca maestrul internațional Bogdan-Daniel Deac, care a remizat cu negrele în fața marelui maestru georgian Davit Jojua.

Cu albele, marele maestru Mircea-Emilian Pârligras a câștigat partida disputată cu rusul Alexey Sarana, acumulând 3 puncte după rundele disputate. Maestra internațională Camelia-Adriana Ciobanu a repurtat prima sa victorie în turneu, cu albele în partida cu israelianul Leonid Samarin și are acum 1,5 puncte, în timp ce maestrul internațional Vlad-Victor Barnaure, cu negrele în fața israelianului Omer Kali, a pierdut și are același număr de puncte.

Alte știri din Șah