Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Șah
Campionatele Naționale pe echipe au loc la MamaiaLiviu Chirică / Mediafax Foto
08 Oct 2015

Campionatele Naționale pe echipe au loc la Mamaia

Campionatele Naționale de șah pe echipe ale României se desfășoară, în perioada 2-11 octombrie la Mamaia, informează site-ul oficial al federației de specialitate din țara noastră.

Timp de zece zile, la malul Mării Negre au loc întrecerile atât la masculin, cât și la feminin în Superligă, precum și în Divizia A la echipe masculine.

Cei mai buni șahiști și șahiste din țara noastră se întrec în competiția pe echipe organizată de Federația Română de Șah, în colaborare cu Clubul Sportiv Tinerii Maeștri București.

Elena Cristian, vicepreședinte la CS Tinerii Maeștri București, a declarat pentru AGERPRES: ''160 de sportivi din toată țara sunt prezenți în aceste zile pentru a participa la meciurile pe echipe din Campionatele Naționale ale României. Din punctul nostru de vedere, al organizatorilor, suntem mulțumiți pentru că lupta este foarte strânsă, mai ales la nivelul Superligii, unde sunt implicate nouă echipe la fete și zece la băieți''.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Șah