Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu vor juca la Oradea in play-off-ul FIBA Europe CupValentin Macrea / SportPictures.eu
19 Mar 2021

CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu vor juca la Oradea in play-off-ul FIBA Europe Cup

Două dintre reprezentantele Ligii Naționale de Baschet Masculin prezente pe scena continentală în actualul sezon, CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu, vor intra la începutul săptămânii viitoare în focurile play-off-ului FIBA Europe Cup, urmând să evolueze în cadrul bulei epidemiologice realizate în municipiul Oradea.

La startul intrecerilor care vor fi gazduite de Arena Antonio Alexe, in perioada 23-25 martie 2021, se vor prezenta cele doua echipe romanesti, precum si gruparile Unahotels Reggio Emilia (Italia) si BC Dnipro (Ucraina), intrarea in bula epidemiologica urmand sa se faca in dupa-amiaza zilei de 21 martie 2021.
 

Programul meciurilor din play-off-ul FIBA Europe Cup gazduite de Arena Antonio Alexe:
 
23.03.2021

BC CSU Sibiu – Unahotels Reggio Emilia (ora 16:00 – optimi de finala, in direct la DIGI SPORT si FIBA TV)

BC Dnipro – CSM CSU Oradea (ora 19:00 – optimi de finala, in direct la DIGI SPORT si FIBA TV)

25.03.2021

Invingatoarele din partidele disputate in 23.03.2021 vor juca in cadrul sferturilor de finala (ora 19:00 – in direct la DIGI SPORT si FIBA TV)

 

Dupa ce au acces in faza superioara a FIBA Europe Cup, reusind sa treaca impreuna de faza grupelor, BC CSU Sibiu si CSM CSU Oradea au din nou sansa sa se reintalneasca in actualul sezon european in sferturile de finala. Pentru asta, insa, trebuie ca mai intai sa se impuna in meciurile din optimile de finala, din 23 martie 2021, cand BC CSU Sibiu va da ochii cu puternica grupare italiana Unahotels Reggio Emilia (locul 2 in Grupa A), iar CSM CSU Oradea se va confrunta cu incomoda echipa ucrainiana BC Dnipro (locul 2 in Grupa E).

In prezent, Unahotels Reggio Emilia se afla pe penultimul loc in clasamentul primei ligi italiene LBA Serie A, cu sapte victorii din 21 de partide, in vreme ce BC Dnipro este pe locul 3 in Superliga ucrainiana, cu 19 victorii din 28 de partide. In LNBM, BC CSU Sibiu se afla pe prima pozitie, cu 14 victorii din 16 partide, iar CSM CSU Oradea, care nu a participat recent la turneul de la Timisoara din cauza unui caz de Covid-19, se situeaza pe locul 7, cu noua victorii din doar 13 meciuri disputate. In actualul sezon competitional, cele doua echipe romanesti s-au confruntat atat in LNBM, cat si in FIBA Europe Cup, BC CSU Sibiu asigurandu-si de doua ori victoria, cu 91-87, respectiv cu 78-70.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet