Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu intra in focurile sezonului regular al FIBA Europe CupDan Ille / SportPictures.eu
25 Ian 2021

CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu intra in focurile sezonului regular al FIBA Europe Cup

Echipele masculine CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu au plecat impreuna de ieri spre Istanbul, pentru a intra in cadrul bulei epidemiologice din Grupa D din cadrul sezonului regular al FIBA Europe Cup. Conform calendarului si sistemului competitional, CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu se vor lupta si cu echipele Besiktas ICRYPEX Istanbul (Turcia) si BC Balkan Botevgrad (Bulgaria) pentru primele doua locuri din clasament, pozitii care asigura prezenta in faza superioara din play-off, “Round of 16” FIBA Europe Cup.

Tinand cont de toate reglementarile FIBA referitoare la Protocolul Medical aplicat pentru prevenirea raspandirii COVID-19, cele patru echipe au intrat de duminica in bula de la Istanbul si au inceput deja antrenamentele in BJK Akatlar Arena, sala care va gazdui, in perioada 26-29 ianuarie 2021, toate meciurile din Grupa D.

Suporterii baschetului romanesc si nu numai au posibilitatea sa urmareasca in direct evolutiile celor doua reprezentante ale LNBM in Europa, FIBA TV urmand sa transmita toate meciurile pe canalul oficial de youtube al forului international de specialitate.

Asadar, de maine, CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu intra in focurile FIBA Europe Cup, urmand sa evolueze in cadrul Grupei D dupa urmatorul program:

26 ianuarie 2021
BC CSU Sibiu – BC Balkan Botevgrad (ora 14:00, in direct pe FIBA TV)
CSM CSU Oradea - Besiktas ICRYPEX Istanbul (ora 17:00, in direct pe FIBA TV)

28 ianuarie 2021
BC Balkan Botevgrad – CSM CSU Oradea (ora 14:00, in direct pe FIBA TV)
Besiktas ICRYPEX Istanbul – BC CSU Sibiu (ora 17:00, in direct pe FIBA TV)

29 ianuarie 2021
CSM CSU Sibiu – CSM CSU Oradea (ora 14:00, in direct pe FIBA TV)
BC Balkan Botevgrad - Besiktas ICRYPEX Istanbul (ora 17:00, in direct pe FIBA TV)

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet