Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
CSA Steaua București campioană națională la tenis de masă, masculin și feminin
14 Sep 2020

CSA Steaua București campioană națională la tenis de masă, masculin și feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat titlurile naţionale la tenis de masă pe echipe, la feminin şi masculin. Competiția s-a desfășurat la  în perioada 10-13 septembrie, la Izvorani în Sala Polivalentă din incinta Complexului Olimpic ”Sydney 2000”.

În finala feminină, CSA Steaua Bucureşti (Bernadette Szocs, Andreea Dragoman şi Andrada Vincze) a învins-o pe CS Farul Constanţa I cu 3-1. Bernadette Szocs a câștigat în fața Alinei Zaharia (3-0) şi Elenei Zaharia (3-2). Andreea Dragoman a adus punctul victoriei câștigând cu Elena Zaharia (3-2). Podiumul a fost completat de ACS Dumbrăviţa I şi CSM Bistriţa I.

Și în finala masculină, CSA Steaua (Darius Movileanu, Eduard Ionescu, Andrei Tomică) s-a impus în fața celor de la CS Mioveni cu 3-0. Darius Movileanu l-a învins pe Lucian Munteanu (3-0), Eduard Ionescu a dispus de Alexandru Cazacu (3-1), iar Andrei Tomică s-a impus în faţa lui Alexandru Macarie (3-0). Medaliile de bronz au fost câștigate de CS Voinţa Câmpulung Muscel şi de CSTT Pristavu Câmpulung Muscel.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Tenis de masă